Onze missie

Bij Cargo Company zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige logistieke oplossingen die naadloos aansluiten op de evoluerende behoeften van onze klanten. Met ons oplossend vermogen en onze inzet voor kwaliteit en betrouwbaarheid, streven we ernaar om groei te bevorderen en duurzaamheid te bevorderen, zowel binnen als buiten de logistieke sector. Samen met onze transportpartners creëren we een wereldwijd netwerk van innovatieve en verantwoordelijke transportoplossingen.

 

Onze Visie

Onze visie is om landelijk erkend te worden als de toonaangevende logistieke partner die bekend staat om zijn klantgerichte aanpak, duurzaamheid en innovatieve oplossingen. We streven ernaar om voorop te lopen in de ontwikkeling van transport- en logistieke diensten die de impact op het milieu minimaliseren en tegelijkertijd maximale waarde toevoegen aan onze klanten en de gemeenschappen waarin we actief zijn. Met onze focus op verantwoordelijkheid en maatschappelijk welzijn, streven we ernaar om een positieve bijdrage te leveren aan de wereld.
We koesteren het welzijn van ons personeel en geloven in het belang van een prettige en motiverende werkomgeving. Daarom investeren we in initiatieven zoals ergonomische werkplekken met zit-sta bureaus, professionele ontwikkelingskansen en een cultuur van respect en samenwerking. We zijn ervan overtuigd dat betrokken, gezonde en gemotiveerde medewerkers de ruggengraat vormen van ons succes en bijdragen aan onze voortdurende groei en positieve impact op de maatschappij.

 

Onze strategie

Onze strategie is gebaseerd op vier pijlers die onze toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en klantgerichte innovatie weerspiegelen:
  • Klantgerichte Vernieuwing: We blijven ons richten op het ontwikkelen van een innovatief transportnetwerk dat aansluit op de behoeften van onze klanten. Door onze diensten gecentraliseerd aan te bieden en korte lijnen te behouden, zorgen we voor snelle en efficiënte communicatie en ondersteuning.
  • Duurzaamheid en Milieu: We omarmen een duurzame aanpak door de CO2-uitstoot te verminderen en te kiezen voor milieuvriendelijke transportopties zoals spoorvervoer, zeetransport en binnenvaart. We blijven ook werken aan het verminderen van vrachtwagenkilometers door slimme planning.
  • Maatschappelijke Verantwoordelijkheid: Onze betrokkenheid bij maatschappelijk verantwoord ondernemen is diep geworteld. We steunen ontwikkelingsprojecten zoals het United Nations World Food Programme in Kenia en moedigen onze medewerkers aan om zich in te zetten voor sociale en gemeenschapsinitiatieven.
  • Kwaliteit en Betrouwbaarheid: We blijven ons richten op het bieden van hoogwaardige service met een nadruk op leveringsbetrouwbaarheid. Onze expertise in transportoplossingen stelt ons in staat om maatwerk te bieden en snel in te spelen op de veranderende behoeften van onze klanten.
Door deze strategische pijlers te volgen, streven we ernaar om de missie en visie van Cargo Company te verwezenlijken, waarbij we zowel groei als maatschappelijke verantwoordelijkheid in evenwicht houden.