Azië

In een wereld waar Azië steeds meer het epicentrum van internationale handel wordt, openen zich ongekende mogelijkheden voor bedrijven om te floreren. 

 

Betrouwbaar transport naar Azië?

Vertrouw op Cargo Company

Cargo Company vervult een essentiële rol als expediteur om deze kansen te benutten en verbindingen te leggen met invloedrijke Aziatische markten, waaronder China, Japan, Vietnam, Zuid-Korea, India, Indonesië en Taiwan. Deze landen hebben niet alleen bloeiende economieën, maar vertegenwoordigen ook diverse sectoren, van technologie tot productie en consumentengoederen. Onze uitgebreide logistieke expertise en wereldwijd netwerk stellen ons in staat om naadloos goederen te verplaatsen en douaneformaliteiten efficiënt af te handelen in deze landen. Of het nu gaat om het vervoer van producten over zee, land of door de lucht, Cargo Company staat klaar om bedrijven te ondersteunen bij het verwezenlijken van hun internationale handelsambities in Azië."

Veelzijdige mogelijkheden

Wij regelen het! 

Cargo Company heeft veelzijdige containeropties om te voldoen aan de diverse behoeften van export en import naar Azië. Of het nu gaat om een compacte 20-foot, een ruime 40-foot, een 40-foot high cube voor extra volume, of een frigo container om bederfelijke goederen vers te houden. Ook voor deelzendingen hebben we mogelijkheden. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor jouw handelsbehoeften. Daarnaast nemen we de complexiteit van douanezaken uit handen door volledige afhandeling van de benodigde documentatie te verzorgen. Met ons uitgebreide netwerk en diepgaande kennis van Aziatische markten en regelgeving, zorgen we voor een vlotte logistieke ervaring van begin tot eind. Neem contact met ons op om de perfecte container- en logistieke oplossing voor jouw Aziatische import- en exportactiviteiten te bespreken.

Vraag direct een offerte aan!

Geheel vrijblijvend

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor uw zending naar Azië, dat kan u veel geld schelen.